Close

Despre noi

În curând și magazin on-line

Când vine vorba de apă, (fie ea şi îngheţată) nu lăsăm nimic la voia întâmplării! De aceea, vrem să ne asigurăm că fiecare cub de gheaţă din paharul vostru este făcut după cele mai înalte standarde. Gheaţa ICE DIVISION este produsă din apă provenită din inima Braşovului, trecută prin filtre de ultimă generaţie pentru a asigura un nivel optim de nutrienţi şi minerale, necesar pentru o gheaţă de calitate superioară.

GHEAƮĂ CUBURI
Forma unică a cuburilor ICE DIVISION asigură o suprafaţă redusă de contact cu lichidele, astfel băuturile preparate, se vor menţine reci pentru o perioadă mai mare de timp, cu o rată de diluţie foarte mică.

Dimensiunea cuburilor este de 28 x 28 x 32 mm iar acest lucru face ca gheaţa ICE DIVISION să fie primul tip de gheaţă produs în Braşov care se aliniază la standardul internaţional agreat de către ascociaţiile internaţionale de bar tending.

GHEAƮĂ „Nugget”
Gheaţa “nugget” se diferenţiază de tipul de gheaţă “crushed” (“măcinată”/”zdrobită) printr-o formulă alcătuită din 80% gheaţă şi 20% apă (pe când la “crushed” este 70% gheaţă + 30% apă). Forma extrem de compactă îi oferă un grad de răcire superior cu o diluţie mult mai lentă

Testimoniale

Cea mai bună gheaţă, “hands down”! În primul rând, dă un look mult mai sofisticat şi mai atractiv băuturii ceea ce e foarte important deoarece prima degustare a unui cocktail se face vizual! În al doilea rând, gheaţa cuburi xxl şi sfere, fiind de o foarte mare calitate, nu diluează drink-ul atât de mult ca şi gheaţa “low quality” din multe aparate care sunt în baruri şi care în cea mai mare parte ar trebui folosită doar la preparare! In concluzie, te poţi bucura un timp mai indelungat de cocktail-ul tău preferat fără griji că băutura ar putea fi prea diluată după un timp mai îndelungat! Cheers! #icedivision #morethanfrozenwater
Andrei Lung