Close

PARTENERI

Gheaţa nu mai este de mult un ingredient care să fie trecut cu vederea iar în ultima perioadă sunt din ce în ce mai multe persoane care înţeleg importanţa ei în băuturi!

Deoarece vrem să împărţim cu cât mai multe persoane acest lucru, ne-am aliat cu doi parteneri puternici, care înţeleg necesitatea unei gheţi de calitate în HoReCa. Cum tuturor ne plac cocktail-urile bine preparate, ne-am decis să mergem împreună pe acest drum minunat al apei îngheţate…

Monin

Cu o experienţă de peste 100 ani, Monin este una dintre cele mai mari companii producătoare de arome din lume! Sunt prezenţi în peste 140 de ţări şi deţin un portofoliu impresionant format din peste 140 de sortimente diferite de siropuri, piureuri, lichioruri, sosuri, etc..

Monin este reprezentată în România de către compania Eden Geocom,  care este recunoscută pentru interesul şi ajutorul acordat comunităţilor de barmani din România. Mai mult decât atât, a fost etalon pentru celălalte companii de profil, reuşind să se reinventeze de la an la an. Printre reuşite, amintim:

* primul brand “Brand Ambasador”  din ţară

* Monin Cup & Show

* Monin Super Cup & Show

* prima echipă de “Junior Brand Ambasadors” din ţară

Wayout

Situat în Sf. Gheorghe, Wayout este importatorul oficial Tatratea din România! Tatratea este un lichior din Slovacia format din alcool, ceaiuri, ierburi şi/sau condimente şi zahăr. Momentan se regăseşte în barurile din România în 6 variante: 22 – Cocos, 32 – Lime, 42 – Piersici, 52 – Original, 62 – Fructe de pădure şi 72 – Outlaw.

Pe lângă Tatratea, sunt importatori oficiali şi pentru alte băuturi spirtoase, aşadar în portofoliul lor puteţi găsi orice tip de băutură necesară pentru locaţia voastră. Printre branduri, enumerăm: Scapegrace, Relicario, Amerie, Barsol, etc. Lista completă cu produsele distribuite de ei o găsiţi pe magazinul lor virtual, Drinkbox.

Pe această cale dorim să le mulţumim celor două entităţi şi ne bucurăm să avem aşa parteneri de nădejde!