Close

Rețete

CORONATION SPRITZ

Untitled-1

Pahar: vin roşu, plin cu gheaţă Ice Division
Garnish: orange zest
Metodă: muddling & shake

Ingrediente

  • 40 ml Czechoslovakia vodka
  • 15 ml Monin Rhubarb
  • 35 ml suc proaspăt de grapefruit
  • 40 ml suc de vişine
  • 4 afine
  • Top prosecco

ERMEK

ermek

Pahar: ceramic cup, plin
cu gheaţă nugget ICE DIVISION
Garnish: grapefruit & mentă proaspătă
Metodă: swizzle

Ingrediente

  • 40 ml Zignum Silver Mezcal
  • 15 ml Monin Pamplemeusse Rose
  • 20 ml suc proaspăt de lămâie
  • 70 ml suc de mere
  • 4 frunze busuioc proaspăt

ORIENTAL MIX

ORIENTAL-MIX

Pahar: old fashioned plin cu gheaţă Ice Division
Garnish: zmeură & lime zest
Metodă: shake

Ingrediente

  • 40 ml coconut washed Zignum Silver
  • 15 ml Monin Lychee
  • 30 ml suc proaspăt de lime & pomelo (1/2)
  • 40 ml suc proaspăt de portocale
  • 5 ml oleo saccharum

PISCO AMARILLO

pisco-amarilo

Pahar: highball, plin cu gheaţă Ice Division
Garnish: rozmarin proaspăt, fructul pasiunii şi zmeură
Metodă: shake

Ingrediente

  • 40 ml Barsol Pisco Quebranta Primero
  • 15 ml Monin Passion Fruit
  • 15 ml suc proaspăt de lămâie
  • 30 ml suc de mango

SOLEDAD

Soledad

Pahar: ceramic cup, plin
cu gheaţă nugget ICE DIVISION
Garnish: felie smochine şi mentă proaspătă
Metodă: shake

Ingrediente

  • 30 ml Tatratea Original Tea Liqueur
  • 20 ml Monin Lemon Rantcho
  • 50 ml suc de prune & smochine
  • Mentă proaspătă

The BIG “C”

the-big-c

Pahar: goblet, prerăcit
Garnish: zmeură liofilizată & flori comestibile
Metodă: blend (cu gheaţă nugget ICE DIVISION)

Ingrediente

  • 40 ml Monin Carrot Puree
  • 20 ml suc proaspăt de lămâie
  • 50 ml suc proaspăt de portocale
  • ¼ banana

BATANGA

batanga

Pahar: highball, plin cu gheaţă cuburi Ice Division
Garnish: sare şi pepenaş lime
Metodă: build

Ingrediente

  • 50 ml Sierra Millenario Reposado Tequila
  • 5 ml suc proaspăt de lime
  • top cola

YUZU SMASH

yuzu-smash

Pahar: rocks, plin cu gheaţă cuburi Ice Division
Garnish: busuioc proaspăt şi zmeură
Metodă: shake & double strain

Ingrediente

  • 40 ml Rutte Dry Gin
  • 15 ml Monin Yuzu Puree
  • 15 ml suc proaspăt de lămâie
  • 4 frunze de busuioc proaspete

BLACKBERRY COLLINS

Blackberry-Collins

Pahar: Tatratea Cup, plin cu gheaţă Ice Division
Garnish: mentă proaspătă / orange zest / mură
Metodă: muddling / shake

Ingrediente

  • 40 ml Tatratea hibiscus & red tea
  • 10 ml Giffard Muroise Aux Baies Rouges Liqueur
  • 15 ml suc proaspăt de lămâie
  • 60 ml ceai rece rooibos vanilla

BERRY MINT

Berry-Mint

Pahar: highball, plin cu gheaţă cuburi ICE DIVISION
Garnish: lime deshidratat şi mentă proaspătă
Metodă: shake

Ingrediente

  • 30 ml Tatratea Hibiscus & Red Tea Liqueur
  • 15 ml Monin Red Berries
  • 10 ml suc proaspăt de lămâie
  • 50 ml suc de morcovi
  • Top apă tonică

CZECH LIBRE

Czech-Libre

Pahar: highball, plin cu gheaţă cuburi ICE DIVISION
Garnish: cireaşă & zest lămâie
Metodă: build

Ingrediente

  • 40 ml Czechoslovakia vodka
  • 5 ml suc proaspăt de pomelo
  • Top Kvass

GROOVY CURVES

Groovy-Curves

Pahar: old fashioned,
cu un cub de gheaţă XXL Ice Division
Decor: măr pădureţ & orange zest
Metodă: stir

Ingrediente

  • 35 ml Tatratea Original 52
  • 25 ml Orange Curaçao
  • 1 bsp Amaro
  • 1 dash bitter de mere
  • 1 dash bitter de ciocolată

NO SHOW! (NO. 2)

No-Show

Pahar: old fashioned, cu o sferă Ice Division
Garnish: orange zest & cranberry
Metodă: stir

Ingrediente

  • 60 ml Apă de cocos
  • 15 ml Monin Orange Spritz
  • 10 ml Monin Gin Saveur
  • 10 ml suc de lămâie strecurat
  • 2 dash-uri bitter de cranberry

SWANKY BUBBLES

Swanky-Bubbles

Pahar: highball, plin cu gheaţă cuburi ICE DIVISION
Garnish: pomelo
Metodă: build

Ingrediente

  • 40 ml Amerie Aperitif
  • 10 ml suc proaspăt de lime
  • 30 ml suc proaspăt de pomelo
  • Top ceai rece de hibiscus