Close

Doi ani de „Ice Division”

Ei dragilor, cu bucurie vă anunţăm că oficial am intrat în al treilea an de funcţionare. Ṣtim, pare greu de crezut, mai ales că foarte puţini ne-au dat şanse pentru că ştim cu toţii că „majoritatea start-up-urilor dau faliment în primul an”! Toate aceste lucruri nu au făcut decât să ne motiveze, să ne energizeze şi să ne ambiţioneze mai mult, aşa că dacă mai sunt negativisme de genul acesta, vă rugăm trimiteţi-le către noi. Avem o maşină specială care le ia, le prelucrează şi le transformă în lucruri pozitive. >:p

Cred că ştiţi cu toţii cum am început, (dacă nu, aveţi aici povestea) aşa că nu ne vom concentra pe acest lucru ci pe ce am făcut în acest an. Acum că am luat o mică pauză, (este prima oară în istorie când am oprit producţia 3 zile) profităm de această ocazie pentru a reflecta la anul ce a trecut. Acum că stăm să ne gândim, parcă nu ne vine să credem prin câte lucruri am trecut.

Mulţi au fost miraţi de decizia noastră de a face pauză în această perioadă în care „trebuie să vinzi” dar după o vară în care ne-am îmbolnăvit (la propriu) ne-am decis că „less is more”. Nu suntem la vreo competiţie, nu fugim după profit, ci vrem doar să oferim cea mai bună variantă a produselor noastre!

Ne bucurăm în primul rând că în 2019 autorităţile locale şi-au mai revenit din excesul de zel şi au înţeles că o colaborare între agenţii economici şi organizaţiile statului este benefică pentru toată lumea şi am putut avea relaţii normale cu toate instituţiile. Este un pas mare zicem noi, având în vedere micile noastre „bătălii” cu instituţiile din trecut. Pe această cale dorim să le mulţumim şi să le felicităm!

Dacă tot suntem la capitolul felicitări, dorim să felicităm toţi oamenii şi toate locaţiile care au înţeles că a avea gheaţă de calitate în bar, nu este un moft ci o necesitate. Dacă tot se investesc atâţia bani în băuturi de calitate, este chiar păcat să fie diluate cu „apă îngheţată”,  de o calitate îndoielnică.

Ne-am bucurat de la început şi încă ne mai bucurăm de susţinerea comunităţilor de barmani din majoritatea oraşelor din ţară, care la rândul lor au devenit etalon printre localurile de profil din zona respectivă.

Dacă stăm să ne gândim puţin, de ce cei de la Cabinet 3 din Timişoara fac aproape o mie de kilometri într-o zi doar ca să aibă gheaţa noastră? Oare sunt smintiţi sau şi-au dat seama de câteva lucruri elementare atunci când vine vorba de preparat băuturi?

Exemple ca ei avem şi la Bucureşti, Constanţa, Cluj-Napoca, Sibiu, Satu-Mare, etc. Ce „dereglări” au aceşti oameni de trebuie să facă un asemenea efort pentru a lucra cu noi?

Pe această cale dorim să le mulţumim pentru toată susţinerea oferită. Nu uitaţi că avem cam 12 ani experienţă în această industrie şi ştim exact ce înseamnă toate eforturi şi cum se traduc ele ulterior atunci când vine vorba de experienţa oaspeţilor.

Mulţumim şi tuturor importatorilor oficiali care au înţeles că evenimentele oficiale şi competiţiile de barmani nu pot avea loc decât atunci când ai bifat şi acest aspect important care este gheaţa. PPD, BDG, Pernod Ricard, vă mulţumim! A fost o plăcere să participăm la acţiunile voastre din România şi ne-am simţit onoraţţi de fiecare dată când v-aţi gândit la noi. Aşa am putut şi noi ajunge, (chiar dacă nu fizic) la Bacardi Legacy, Campari Barman Competition, Lady Amarena, Marathon Competition, etc.

Spuneam mai sus că au fost multe persoane care nu ne-au dat nici o şansă, dar au fost şi câţiva care au crezut în noi de la început şi care ne-au oferit tot suportul necondiţionat în toată această perioadă! Monin Romania a fost alături de noi şi în acest an (şi vor fi şi în următorul) iar pe această cale dorim să le mulţumim! Este important ca la fiecare pas să ai pe cineva care să creadă în tine şi în viziunea ta. Capeţi mult mai multă încredere în tine şi cu atitudinea potrivită, poţi să ”muţi munţii”!

Urmează un alt an, plin de provocări şi cu multe planuri. Unul dintre ele şi cel mai important pentru noi este educaţia şi aici vom pregăti un program nou. Anul acesta focusul a fost pe producţie, pentru că ne-am trezit peste noapte (la propriu) cu comenzi pe care nici un forecast nu le-a prevăzut, aşa că a trebuit să îmbunătăţim acest aspect. Nu suntem perfecţi, învăţăm din mers şi ne adaptăm, dar pentru educaţie vom avea ceva diferit anul acesta, nu rămâne decât să urmăriţi pagina noastră! :>

Toate cele bune,

Echipa Ice Division

#morethanfrozenwater

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *