#concurs
Cum nouă ne place gheaţa şi ne plac barmanii ce ar fi dacă le-am combina pe amandouă?
Aşadar, punem la bătaie următoarele:
* un curs de ice carving (on-line & fizic dacă cel care va câştiga este din Braşov)*
* un kit de bar, pentru a vă ajuta mai departe în aventura voastră prin lumea barului
* un set de cărţi, numai bune pentru a vă dezvolta cunoştiinţele în acest domeniu şi nu numai
Ce trebuie să faceţi?
Este simplu!
- Reproduceţi reţeta câştigătoare a lui Sergiu Biriş la Bacardi Legacy 2019 (**detalii despre reţetă aveţi mai jos)
- Faceţi o poză şi postaţi-o pe profilul vostru de Facebook şi/sau Instragram.
- Daţi-ne un tag atât nouă (@icedivision) cât şi băuturii câştigătoare (@thegoodheartlegacy)
- Spuneţi-ne ce v-a plăcut la acea băutură într-un comentariu.
Persoanele câştigătoare vor fi alese prin platforma Random.Org.
Condiţii de participare:
* trebuie să aveţi minim 18 ani
* trebuie să fiţi pasionati
* trebuie să folosiţi gheaţă de calitate (aici vă ajutăm noi, punem la bătaie cuburile noastre XXL cât şi gheaţa cuburi necesare pentru a realiza băutura). Folosirea unui alt tip de gheaţă nu este permis.
Dacă nu sunteţi din Braşov şi totuşi vreţi să participaţi, daţi-ne de veste şi aranjăm cumva ca să ajungă gheaţa noastră şi la voi!
Succes şi ne auzim în 2019 cu cei 3 câştigători!
Detalii:
* Dacă persoana câştigătoare nu este din Braşov, dar totuşi doreşte să îşi revendice premiul, putem aranja o sesiune 1 to 1 cu al nostru coleg, Mihai Fetcu, însă nu putem oferi cazare şi/sau contravaloarea deplasării
Reţeta:
The Good Heart by Sergiu Biriş (pentru Bacardi Legacy 2018)
Pahar: goblet, plin cu un cub de gheaţă XXL Ice Division
Garnish: mint sprig
Metodă: stir
Ingrediente:
40 ml Bacardi Ocho Reserva
15 ml Martini Rosso Vermouth
5 ml Aceto Balsamico IGP (Sergiu a folosit Bellei Argento)
5 ml Monin Macadamia Nut
2 dash-uri Coffee Infused Olive Oil ***
*** Coffee Infused Olive Oil
– 30 gr. cafea proaspăt măcinată (French Press)
– 100 ml ulei de măsline extra-virgin
Mod de preparare:
– Se pun ambele ingredient într-un borcan şi se lasă timp de 8-10 ore, timp în are se amestecă/agită conţinutul ocazional. Se strecoară prin tifon şi se depozitează într-o sticlă mică.
Pentru alte întrebări, vă stăm oricând la dispoziţie pe paginile noastre de Facebook şi Instagram sau pe adresa noastră de e-mail: contact@icedivision.ro
P.S: Nu este permisă folosirea altor branduri de rom, vermut şi sirop pentru realizarea acestei băuturi. Acest lucru va duce la descalificarea concurenţilor.